Atac armat într-un liceu din SUA: Cel puţin 4 morţi, aproximativ 30 de răniţi

Cel puţin patru persoane au fost ucise şi alte aproximativ 30 au fost rănite într-o împuşcătură la liceul Apalachee din Winder, Georgia, relatează CNN.

Urmărește
1267 afișări
Imaginea articolului Atac armat într-un liceu din SUA: Cel puţin 4 morţi, aproximativ 30 de răniţi

Un suspect a fost reţinut, a transmis declarat biroul şerifului din Barrow într-un comunicat.

Toate şcolile din district au fost blocate, iar poliţia a fost trimisă, ca măsură de precauţie, la toate liceele districtuale.

Agenţi speciali de la FBI au ajuns la liceul Apalachee pentru a ajuta forţele locale de aplicare a legii, a declarat un purtător de cuvânt al biroului pentru CNN.

Guvernatorul Georgiei, Brian Kemp, a direcţionat toate resursele de stat disponibile pentru a ajuta la faţa locului, a transmis el pe social media. Kemp i-a îndemnat pe georgieni „să se roage pentru siguranţa celor din sălile de clasă, atât în comitatul Barrow, cât şi în întregul stat".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici