Ateliere de gătit pentru întreaga familie – un proiect AGRICOLA în parteneriat cu Chef Cezar Munteanu

Toamna aceasta, AGRICOLA şi Chef Cezar Munteanu lansează un parteneriat prin care doresc să transforme gătitul acasă într-o activitate plăcută la care să participe toţi membrii familiei. În cadrul acestui proiect, AGRICOLA şi Chef Cezar Munteanu vor organiza o serie de ateliere tematice de gătit în Bucureşti, în cadrul cărora părinţii şi copiii invitaţi vor învăţa să prepare reţete delicioase şi sănătoase, bucurându-se de timpul petrecut împreună.

Urmărește
116 afișări
Imaginea articolului Ateliere de gătit pentru întreaga familie – un proiect AGRICOLA în parteneriat cu Chef Cezar Munteanu

Ateliere de gătit pentru întreaga familie – un proiect AGRICOLA în parteneriat cu Chef Cezar Munteanu

Gătitul în familiile din România

Conform studiului„Cum se raportează românii la gătit”, derulat de AGRICOLA şi iVox în luna iunie, 9 din 10 români consideră că mâncarea gătită acasă este mai sănătoasă. Cu toate aceastea, gătitul rămâne o sarcină de care se ocupă preponderent femeile - 25% dintre femeile chestionate în studiu au afirmat că se ocupă de gătit zilnic, faţă de doar 18% dintre bărbaţi. De asemenea, aproape 95% dintre români sunt de părere că este benefic pentru copii să fie implicaţi în activăţile legate de prepararea mesei, indiferent dacă sunt fete sau băieţi.

În acest context, AGRICOLA şi Chef Cezar Munteanu îşi propun să aducă în bucătărie întreaga familie, demonstrând astfel că gătitul poate fi o activitate accesibilă, rapidă şi plăcută pentru toată lumea.

„Ideea acestui proiect şi parteneriatul cu Chef Cezar Munteanu vin ca o continuare firească a noii campanii de imagine lansate de Agricola în acest an, dedicată bucătarilor «de acasă», precum şi a tuturor demersurilor noastre prin care încurajăm gătitul în bucătărie. Prin intermediul acestor ateliere, vrem să arătăm că toţi membrii unei familii se pot implica în activităţile din bucătărie, de la mic la mare, astfel încât gătitul să devină o activitate incluzivă, benefică atât pentru sănătate, cât şi pentru dezvoltarea relaţiilor dintre părinţi şi copii. Cu ajutorul produselor obţinute în companiile noastre: Agricola Salbac, Avicola Lumina şi Europrod, Chef Cezar Munteanu va transforma atelierele sale de gătit în adevărate sesiuni de inspiraţie pentru participanţi”, a precizat Cristian Călin, Managerul de Relaţii Publice şi Comunicare al Grupului AGRICOLA.

Ateliere tematice de gătit

În lunile septembrie, octombrie şi noiembrie, AGRICOLA şi Chef Cezar Munteanu vor organiza patru ateliere tematice de gătit în Bucureşti. Fiecare atelier va urmări o temă de lucru specifică şi va avea ca vedete o categorie de produse AGRICOLA. Pentru fiecare eveniment, Chef Cezar Munteanu va organiza un concurs pe reţelele sale de socializare prin care va desemna o familie câştigătoare.

„Ca Chef, am întotdeauna grijă să aleg cele mai bune ingrediente pentru preparatele mele. Iar când vine vorba de familia mea, nu fac compromisuri. De aceea, aleg mereu produsele de la Agricola Bacău – o marcă ce reprezintă tradiţie, calitate şi respect pentru natură. Produsele AGRICOLA sunt esenţa meselor pe care le împărtăşim cu cei dragi, sunt gustul care aduce familia împreună. În bucătăria mea, acestea devin baza reţetelor pline de pasiune, pe care le-am creat special pentru a aduce zâmbete pe chipurile celor care îşi savurează mesele în familie. Cu această campanie, vreau să împărtăşesc cu voi toţi secretele gustului autentic de acasă. Vreau să vă inspir să redescoperiţi plăcerea de a găti şi de a vă bucura de fiecare moment petrecut alături de cei dragi, cu produse care îmbină tradiţia cu inovaţia, oferite de AGRICOLA. Pentru mine, familia şi mâncarea bună sunt cele două ingrediente ale unei vieţi împlinite. Haideţi să le sărbătorim împreună!”, a declarat Chef Cezar Munteanu.

Primul atelier va avea loc pe 10 septembrie şi este dedicat părinţilor care îşi doresc ca cei mici să aibă întotdeauna la îndemână gustări sănătoase. Folosind bunătăţi fiert-afumate şi salamuri crud-uscate de la Salbac, părinţii şi copiii vor învăţa cum să prepare sandwich-uri de luat la şcoală şi gustări fresh pentru zile pline de energie.

Următorul atelier va avea loc pe 25 septembrie şi este dedicat familiilor cărora le place să petreacă timp şi să gătească împreună, dar care reuşesc să facă acest lucru doar ocazional sau în zilele de weekend. În cadrul acestei sesiuni de gătit, Chef Cezar Munteanu va propune reţete simple şi delicioase, de mic-dejun sau brunch, folosind produse Avicola Lumina (ouă proaspete) pentru a obţine rezultate de excepţie.

Cel de-al treilea atelier se va desfăşura în octombrie şi se adresează familiilor care au un stil de viaţă activ şi care nu au timp să gătească reţete complexe. Cu ajutorul produselor semipreparate şi ready-meal de la Europrod, Chef Cezar Munteanu va demonstra că mâncărurile gustoase nu trebuie să lipsească de la cinele din familie, nici chiar atunci când zilele sunt foarte aglomerate.

Ultimul atelier realizat în cadrul acestui proiect este dedicat celor care iubesc mesele în familie şi pentru care gătitul este o formă de manifestare a afecţiunii şi a generozităţii faţă de persoanele apropiate. Folosind produse din gama AGRICOLA- pui, Chef Cezar Munteanu va propune o serie de reţete pentru mese delicioase şi momente de neuitat alături de cei dragi.

Acest parteneriat, continuă campania de comunicare „bucătari necelebri”, lansată de AGRICOLA la începutul acestui an, un omagiu adus bucătarilor de acasă – mamelor, bunicilor, taţilor şi tuturor celor care, după o zi de muncă, pregătesc cu drag cele mai gustoase preparate pentru cei dragi, folosind cele mai bune ingrediente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici