Atenţionare de călătorie a MAE: Grevă generală în Israel

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie pentru Israel, unde începând de luni este preconizată declanşarea unei greve generale.

Urmărește
301 afișări
Imaginea articolului Atenţionare de călătorie a MAE: Grevă generală în Israel

Atenţionare de călătorie a MAE: Grevă generală în Israel

MAE informează cetăţenii români că luni, începând cu ora locală 8.00, în Statul Israel este preconizată declanşarea unor greve în diferite sectoare de activitate, la nivelul întregii ţări, pentru o perioadă de 24 de ore.

Acţiunile de protest vor afecta inclusiv activitatea Aeroportului Internaţional Ben Gurion din capitala Tel Aviv.

Cetăţenii români afectaţi sunt sfătuiţi să se informeze din timp cu privire la programul de zbor şi să menţină legătura cu companiile aeriene, pentru a primi detalii cu privire la eventuale întârzieri sau anulări ale curselor aeriene.

De asemenea, cetăţenii români interesaţi pot consulta pagina web a Aeroportului Internaţional Ben Gurion din Tel Aviv la adresa https://www.iaa.gov.il/en/.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Tel Aviv: +972 3 529 0613; +972 3 5244644; +972 3 524282 - apelurile fiind redirecţionate către Centrul De Contact şi Suport pentru Cetăţenii Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie telefonul de urgenţă al Ambasadei României la Tel Aviv: +972 54 5643 279, respectiv telefonul de urgenţă al Consulatului General al României la Haifa: +972 54 3998038.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici