Atenţionare de călătorie în Croaţia, din cauza creşterii nivelului Dunării. Anunţul MAE

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie pentru românii care se află sau intenţionează să călătorească în Croaţia, în contextul creşterii nivelului Dunării.

Urmărește
116 afișări
Imaginea articolului Atenţionare de călătorie în Croaţia, din cauza creşterii nivelului Dunării. Anunţul MAE

Atenţionare de călătorie în Croaţia, din cauza creşterii nivelului Dunării. Anunţul MAE

Conform informaţiilor furnizate de Institutul Hidro-Meteorologic Naţional din Croaţia, nivelul fluviului va creşte semnificativ miercuri.

Autorităţile croate ar putea impune restricţii de circulaţie, în special în regiunile Osijek-Baranja şi Vukovar-Srijem.

Cetăţenilor li se recomandă să urmărească actualizările de pe site-urile oficiale ale Institutului Hidro-Meteorologic (www.meteo.hr), Automobilului Club Croat (www.hak.hr/en), Companiei Naţionale Croate de Căi Ferate (www.hzpp.hr/en) şi Autorităţii Portuare Croate (www.portauthority.hr).

În caz de urgenţă, cetăţenii români din Croaţia pot apela numărul unic european 112. De asemenea, pot solicita asistenţă consulară la Ambasada României la Zagreb, contactând numerele de telefon +38514677660 sau +38514610009. În situaţii de urgenţă, este disponibil şi numărul de telefon +38598414341.

MAE recomandă consultarea paginilor web oficiale ale ambasadei (http://zagreb.mae.ro) şi ale ministerului (www.mae.ro) pentru informaţii suplimentare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici