Atenţionare pentru şoferi: Restricţii de tonaj pentru camioane între Agigea şi Vama Veche, cu ocazia desfăşurării unui festival

Sunt restricţii de tonaj, începând de miercuri până luni dimineaţa pe DN 39 Agigea - Vama Veche, în perioada desfăşurării Festivalului „Beach, please!” din staţiunea Costineşti, judeţul Constanţa.

Urmărește
578 afișări
Imaginea articolului Atenţionare pentru şoferi: Restricţii de tonaj pentru camioane între Agigea şi Vama Veche, cu ocazia desfăşurării unui festival

Atenţionare pentru şoferi: Restricţii pentru camioane între Agigea şi Vama Veche, cu ocazia desfăşurării unui festival

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în perioada 10 iulie, ora 14:00 - 15 iulie, ora 06:00, sunt impuse restricţii de tonaj, pentru autovehiculele mai mari de 7,5 tone, pe DN 39 Agigea - Vama Veche.

În această perioadă se desfăşoară Festivalului „Beach, please!” în staţiunea Costineşti, judeţul Constanţa.

Această măsură a fost luată pentru evitarea ambuteiajelor, reducerea riscului accidentelor rutiere şi protejarea participanţilor la trafic şi la eveniment.

În acest interval de timp, camioanele vor circula pe ruta alternativă de pe DN 38.

Peste 200 de artişti vor urca pe cele trei scene amenajate pentru „Beach, Please!”, cel mai mare festival de muzică urbană din Sud-Estul Europei.

La concertele care vor fi susţinute timp de 5 zile şi 5 nopţi vor fi prezenţi trapperi internaţionali precum Travis Scott, Anitta, Wiz Khalifa, Yeat, Don Toliver, Ice Spice, 6ix9ine, Trippie Redd, NLE Choppa, Gucci Mane, Rick Ross şi Lil Pump.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici