VIDEO  Au dispărut castraveţii din supermarketurile din Islanda. „Vinovat” este un tip de pe TikTok

Logan Moffitt, supranumit „Cucumber Guy”, este un creator de conţinut cu peste 5 milioane de urmăritori, care a devenit celebru pentru reţetele sale, iar videoclipurile pe care le produce au „uşurat” supermarketurile islandeze de castraveţi (şi nu numai).

Urmărește
7835 afișări
Imaginea articolului Au dispărut castraveţii din supermarketurile din Islanda. „Vinovat” este un tip de pe TikTok

Au dispărut castraveţii din supermarketurile din Islanda. „Vinovat” este un tip de pe TikTok

De ce au dispărut castraveţii din magazinele din Islanda, în ultimele săptămâni?

Potrivit publicaţiei americane New York Times şi a altor surse mass-media locale, de „vină” este reţeaua socială chineză TikTok.

Mai exact, o vedetă de acolo, pe nume Logan Moffitt, un creator de conţinut cu peste 5 milioane de urmăritori care face furori cu reţetele sale.

„Uneori, trebuie să mănânci un castravete întreg”, spune Cucumber Guy, aşa cum rapid a fost poreclit Moffitt, în startul videoclipurilor sale.

Iar reţetele lui pleacă mereu de la acelaşi ingredient, castravetele, cu zeci de combinaţii.

Un trend care a explodat pe TikTok: peste 150.000 de videoclipuri sunt asociate cu hashtag-ul #cucumbersalad (salata de castraveţi).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici