Au fost schimbate o parte din centrele de concurs pentru titularizare

Ministerul Educaţiei a publicat luni seara lista centrelor în care se desfăşoară proba scrisă a examenului de titularizare, după ce o parte dintre acestea au fost schimbate, din cauza caniculei.

Urmărește
87 afișări
Imaginea articolului Au fost schimbate o parte din centrele de concurs pentru titularizare

Au fost schimbate o parte din centrele de concurs pentru titularizare

Decizia de schimbare a unor centre a fost luată în contextul prelungirii codului roşu de caniculă şi pentru zilele următoare.

„În judeţele în care a existat această posibilitate, au fost schimbate centrele de concurs, pentru a fi folosite săli de clasă ce dispun de climatizare corespunzătoare. În judeţele în care nu a fost posibilă schimbarea centrelor de concurs se fac eforturi pentru dotarea cu aparate mobile de aer condiţionat, cu sprijin DSU”, a declarat Ligia Deca, ministrul Educaţiei.

Lista centrelor din toată ţara în care se va desfăşura proba scrisă este publicată pe site-ul ministerului.

Ligia Deca transmite că arondarea pe discipline va fi anunţată de fiecare inspectorat şcolar. Conform ministrului, în toate cele 114 centre de concurs vor fi asigurate apă potabilă şi asistenţă medicală.

Proba scrisă a examenului va avea loc miercuri, 17 iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici