Au început lucrările de defrişare a versantului pe Valea Oltului

Pe Valea Oltului au început luni lucările de defrişare, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Urmărește
694 afișări
Imaginea articolului Au început lucrările de defrişare a versantului pe Valea Oltului

Sursa foto: Facebook

CNAIR a publicat pe pagina de Facebook a instituţiei imagini de la lucrările de defrişare a versantului aflat în zona de protecţie a DN7, pe sectorul cuprins între km. 242+600 şi km. 250+000, Valea Oltului.

În perioada 8 iulie – 9 august a.c., pe DN 7 Piteşti-Sibiu, pe tronsonul kilometric 242+600 metri – 250, în zona localităţii Boiţa, judeţul Sibiu, traficul rutier se va desfăşura pe rute ocolitoare.

În perioada restricţiei de circulaţie, au fost stabilite intervalele orare 7.30 – 8.00 şi 16.30 –17.00, în care executantul lucrărilor va ridica temporar măsura de închidere a traficului, pentru a permite tranzitarea sectorului de drum de către riveranii care lucrează în localităţile din proximitatea acestuia.

Trecerea autovehiculelor se va realiza sub supravegherea constructorului, astfel încât să fie eliminat riscul apariţiei oricărui eveniment care să pună în pericol integritatea participanţilor la trafic sau a personalului implicat în desfăşurarea lucrărilor.

Măsura de închidere a circulaţiei rutiere a fost instituită, zilnic, în intervalul orar 6.00 – 20.00, pentru derularea lucrărilor de defrişare versant, ce se impun a fi executate premergător construcţiei autostrăzii Sibiu – Piteşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici