Avertismentul lui Nicolae Ciucă: Dacă Rusia penetrează linia frontului, bugetul apărării din ţările UE va ajunge la peste 4-5%

În momentul în care Federaţia Rusă va reuşi să penetreze linia frontului, pentru toate ţările din UE bugetul apărării va creşte la peste 4-5%, spune Nicolae Ciucă.

Urmărește
1392 afișări
Imaginea articolului Avertismentul lui Nicolae Ciucă: Dacă Rusia penetrează linia frontului, bugetul apărării din ţările UE va ajunge la peste 4-5%

Ciucă: Dacă Rusia penetrează linia frontului, bugetul apărării din ţările UE va ajunge la peste 4-5%

„Ceea ce pot spune din convingere este noi trebuie să facem totul să continuăm să sprijinim efortul de război al Ucrainei, pentru că dacă Ucraina va pica, atunci trebuie să vedem armata Federaţiei Ruse la gurile Dunării, trebuie să vedem o Republică Moldova care cade din nou în ghearele Federaţiei Ruse...”, spune la TVR Info preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

El afirmă că „aceste ambiţii imperialiste sunt foarte clare, sunt deja devoalate din anul 2008”.

„Dincolo de faptul că vor ajunge la graniţa noastră şi la graniţa celorlalte ţări vecine de pe Flancul de Est, este o chestiune absolut importantă: dacă în momentul de faţă discutăm de un buget de Apărare de 2,5, în momentul în care Federaţia Rusă va reuşi să penetreze linia frontului, pentru toate ţările, nu numai din flancul estic, ci pentru toate ţările din UE cred că bugetul apărării va creşte la peste 4-5%. Ca atare, e important să avem în minte acest lucru”, adaugă Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici