Video Avertizare cod galben de caniculă pentru 15 judeţe şi Bucureşti

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de caniculă pentru 15 judeţe din estul, sudul şi vestul ţării, precum şi pentru Bucureşti, unde de joi după-amiază şi până vineri seară sunt anunţate temperaturi de 37-38 de grade Celsius.

Urmărește
16 afișări

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, începând de joi, de la ora 14.00, şi până vineri, la ora 20.00 vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza în majoritatea localităţilor, în special în zonele de câmpie, astfel încat indicele de confort termic temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80.

În Câmpia de Vest şi în cea mai mare parte a Câmpiei Române (judeţele Bihor, Arad,Timiş, Caraş-Severin, Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Galaţi, Vaslui, Ilfov şi municipiul Bucureşti valorile termice maxime vor fi frecvent de 37- 38 de grade.

Valori în jurul a 37 de grade se vor înregistra izolat şi în sudul judeţelor Hunedoara, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Vrancea, precum şi în vestul judeţelor Constanţa şi Tulcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici