Avertizare de inundaţii severe pentru două milioane de locuitori din statul Florida

„Deplasaţi-vă imediat către zone mai înalte! Situaţia este extrem de periculoasă şi pune viaţa în pericol”, a avertizat Serviciul Naţional de Meteorologie (NWS) din SUA, scrie Sky News.

Urmărește
373 afișări
Imaginea articolului Avertizare de inundaţii severe pentru două milioane de locuitori din statul Florida

Avertizare de inundaţii severe pentru două milioane de locuitori din statul Florida

Avertismentul afectează aproximativ două milioane de persoane, în contextul inundaţiilor provocate de uraganul Milton.

În Tampa şi St. Petersburg, a plouat deja foarte mult, ceea ce a dus la inundaţii majore în anumite zone. NWS a transmis un avertisment urgent către locuitorii acelor zone: „Deplasaţi-vă imediat către zone mai înalte! Situaţia este extrem de periculoasă şi pune viaţa în pericol”.

Vânturi violente, de aproape 160 km/h, au fost înregistrate în regiune, ceea ce a dus la avarii semnificative. Peste un milion de locuinţe din Florida au rămas fără curent electric, în special în comitatele Sarasota şi Manatee.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici