Bacalaureat. 24 candidaţi au fost eliminaţi de la proba la alegere a profilului

  • 24 candidaţi au fost eliminaţi de la proba la alegere a profilului.
  • Proba s-a desfăşurat joi.
  • Peste 125.000 de candidaţi au participat la probă.
89 afișări
Imaginea articolului Bacalaureat. 24 candidaţi au fost eliminaţi de la proba la alegere a profilului

Bacalaureat. 24 candidaţi au fost eliminaţi de la proba la alegere a profilului

Ministerul Educaţiei anunţă că rata de participare la proba la alegere a profilului şi a specializării din cadrul examenului naţional de bacalaureat (sesiunea iunie - iulie 2024), desfăşurată joi, a înregistrat nivelul de 97,8%. Au fost 125.221 de candidaţi prezenţi dintr-un total de 128.055 de candidaţi înscrişi.

Nu s-au prezentat 2.810 candidaţi, iar 24 candidaţi au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Aceştia din urmă nu vor putea participa la următoarele două sesiuni ale examenului, au precizat reprezentanţii ministerului.

Probele scrise din sesiunea iunie-iulie a bacalaureatului se vor încheia vineri, cu testarea cunoştinţelor de limba si literatura maternă.

Afişarea primelor rezultate (în centrele de examen şi online) este programată în data de 8 iulie, până la ora 12:00. Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12:00 - 18:00, inclusiv prin mijloace electronice.

Afişarea rezultatelor finale este programată în data de 12 iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici