Băluţă: Au fost făcute primele foraje pentru pasajul rutier din intersecţia de la IRA

Primarul Sectorului 4 din Capitală, Daniel Băluţă, anunţă că miercuri au fost realizate primele foraje pentru stabilitatea solului în zona pasajulul rutier care va fi construit la intersecţia Şoselei Olteniţei cu Şoseaua Vitan-Bârzeşti şi cu strada Ion Iriceanu.

Urmărește
708 afișări
Imaginea articolului Băluţă: Au fost făcute primele foraje pentru pasajul rutier din intersecţia de la IRA

Sursa foto: Facebook

„Pregătim terenul pentru pasajulul rutier pe care-l vom construi la intersecţia Şoselei Olteniţei cu Şoseaua Vitan-Bârzeşti şi cu strada Ion Iriceanu. Astăzi au fost realizate primele foraje prin care este testată stabilitatea solului, în vederea identificării celor mai bune soluţii pentru o construcţie trainică”, scrie pe Facebook Daniel Băluţă.

El afirmă că probele de sol vor fi analizate în laborator.

„În funcţie de rezultate, proiectanţii se vor apuca şi ei de treabă, astfel încât, la final, pasajul să arate precum în imaginile de mai jos. Noul pasaj vine în continuarea pasajului Europa Unită şi a pasajului de la Apărătorii Patriei, pentru care au fost deja relocate reţele de utilităţi, şi va închide inelul median de circulaţie al Capitalei”, încheie Băluţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici