Starea bărbatului atacat de urs în judeţul Bistriţa-Năsăud este stabilă

Un bărbat a fost atacat de urs luni după-amiaza în extravilanul localităţii Santioana, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Urmărește
6464 afișări
Imaginea articolului Starea bărbatului atacat de urs în judeţul Bistriţa-Năsăud este stabilă

Bărbat atacat de urs în judeţul Bistriţa-Năsăud

UPDATE 

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, bărbatul de 43 ani atacat de urs pe raza localităţii Sântioana este în curs de investigaţii în Unitatea de Primire a Urgenţelor-SMURD.
 
„Pacientul este stabil hemodinamic şi respirator, conştient, cooperant şi prezintă multiple leziuni la nivelul toracelui şi membrelor inferioare. Va rămâne internat la Secţia Chirurgie generală pentru supraveghere şi tratament de specialitate”, a declarat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al spitalului.
 
ISU Bistriţa-Năsăud a anunţat luni după-amiaza că echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD intervine pentru acordarea primului ajutor unui bărbat atacat de urs.

Ştirea iniţială

ISU Bistriţa-Năsăud a anunţat că echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD intervine luni după-amiaza pentru acordarea primului ajutor unui bărbat atacat de urs în extravilanul localităţii Santioana.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul este conştient, cu leziuni la nivelul unui picior şi în zona lombara. Acesta este dus în întâmpinarea echipajelor medicale de către aparţinători, transmite ISU Bistriţa-Năsăud.

Intervenţia este în desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici