Bărbat atacat de urs în judeţul Prahova. Autorităţile au emis mesaj Ro-Alert

ISU Prahova intervine vineri dimineaţa în satul Lutu Roşu, unde un bărbat de 67 de ani a fost atacat de urs. Autorităţile au emis un mesaj Ro-Alert pentru populaţia din zonă.

Urmărește
378 afișări
Imaginea articolului Bărbat atacat de urs în judeţul Prahova. Autorităţile au emis mesaj Ro-Alert

Bărbat atacat de urs în judeţul Prahova. Autorităţile au emis mesaj Ro-Alert

Conform ISU Prahova, bărbatul de 67 de ani a fost atacat de un urs în satul Lutu Roşu, comuna Bertea.

Acesta are mai multe răni la nivelul capului, este conştient şi primeşte îngrijiri la faţa locului.

Pentru avertizarea populaţiei din zonă, autorităţile au emis un mesaj Ro-Alert.

„Evitaţi zona, rămâneţi în locuinţe! Păstraţi distanţa faţă de animal şi nu încercaţi să vă fotografiaţi cu acesta sau să îl hrăniţi. Fără să vă expuneţi pericolului, protejaţi animalele din gospodărie”, transmit pompierii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
urs,
bărbat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici