Bărbat din Covasna atacat de urs

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Covasna, după ce a fost atacat şi rănit de un urs, victima fiind supusă unei intervenţii chirurgicale.

206 afișări

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Spitalul Judeţean de Urgenţă "Dr. Fogolyan Kristof" din Sfântu Gheorghe, la Serviciul Urgenţe al unităţii sanitare a fost adus, joi, un bărbat în vârstă de 50 de ani, care a fost atacat de un urs, incidentul petrecându-se în zona Baraolt.

Conform sursei citate, bărbatul avea mai multe răni pe corp şi a fost operat imediat, starea lui stabilizându-se în urma intervenţiei chirurgicale.

Bărbatul a rămas internat, iar în următoarele zile va fi supus unei intervenţii de chirurgie plastică, arată sursa citată.

Specialiştii susţin că, în ultimii ani, numărul urşilor a crescut mult, iar potrivit estimărilor în pădurile covăsnene populaţia de urşi este de cel puţin 500-600 de exemplare.

Primarii din judeţ au solicitat, de mai multe ori, conducerii Consiliului Judeţean Covasna să intervină la Ministerul Agriculturii pentru a se rezolva problema urşilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici