Bărbat reţinut pentru o crimă comisă în parcarea unui mall din Constanţa

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii din Constanţa, fiind suspect în cazul unei crime produse joi în parcarea unui mall din oraş.

Urmărește
107 afișări
Imaginea articolului Bărbat reţinut pentru o crimă comisă în parcarea unui mall din Constanţa

Bărbat reţinut pentru o crimă comisă în parcarea unui mall din Constanţa

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat acuzat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Din probatoriul administrat a rezultat că la data de 24 octombrie 2024, în jurul orei 12.00, în timp ce se aflau în parcarea unui complex comercial de pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa, în cursul unui conflict spontan, fiind sub influenţa unor substanţe psihoactive, inculpatul a înjunghiat-o pe victima B.A. cu un cuţit, pe care îl purta asupra sa.

Victima a fost rănită în zona coapsei, ceea ce i-a provocat o hemoragie masivă, care a dus la deces în scurt timp, chiar dacă personalul medical al ambulanţei a încercat resuscitarea.

Procurorul de caz a formulat vineri propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
crimă,
reţinut,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici