Bărbaţi prinşi în timp ce încercau să vândă peste o tonă şi jumătate de detergent contrafăcut

Doi bărbaţi, de 25 şi 68 de ani, au fost prinşi, miercuri, în parcarea unui complex comercial, în timp ce încercau să vândă peste o tonă şi jumătate de detergent contrafăcut şi peste 500 de kilograme de gaz refrigerant.

Urmărește
10444 afișări
Imaginea articolului Bărbaţi prinşi în timp ce încercau să vândă peste o tonă şi jumătate de detergent contrafăcut

Bărbaţi prinşi în timp ce încercau să vândă peste o tonă şi jumătate de detergent contrafăcut

„Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat verificări în parcarea unui complex comercial, ocazie cu care au depistat în flagrant delict doi bărbaţi în vârstă de 25 şi 68 de ani, care ar fi comercializat produse, succeptibile a fi contrafăcute, fiind identificate şi indisponibilizate 1,5 tone de articole(detergenţi), în valoare de aproximativ 60.000 de lei. De asemenea, poliţiştii de la economic au identificat şi indisponibilizat peste 500 de kg de gaz refrigerant”, anunţă IPJ Ilfov.

În cauză, poliţiştii ilfoveni de la economic au deschis un dosar de urmărire penală în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuniilor de contrafacere şi transport de substanţe sau preparate periculoase cu încălcarea prevederilor legale în vigoare, cercetările fiind efectuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Cornetu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici