Bărbatul care s-a urcat în „avionul greşit” a fost arestat

Un zbor a fost întârziat la Aeroportul Manchester după ce un bărbat s-a urcat „incorect” în avion, a transmis EasyJet.

Urmărește
245 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care s-a urcat în „avionul greşit” a fost arestat

BBC a transmis că un pasager de la aeroport trebuia să zboare cu un alt zbor EasyJet, dar a intrat din greşeală în zborul spre Milano vineri seara.

Toţi pasagerii au fost nevoiţi să coboare din avion, deoarece au fost efectuate verificări de securitate suplimentare în conformitate cu procedura standard.

Greater Manchester Police (GMP) a declarat că un bărbat „s-a îmbarcat pe un zbor fără documentele corecte”.

Nimic suspect nu a fost găsit la bord şi nu a existat nicio sugestie că ar fi vorba de un incident legat de terorism.

Un purtător de cuvânt al EasyJet a declarat că zborul a fost „supus unor verificări de securitate suplimentare, în conformitate cu procedurile, din cauza unui pasager care s-a îmbarcat incorect în avion”.

„Siguranţa şi securitatea sunt cea mai mare prioritate a noastră şi, prin urmare, vom lucra acum cu partenerul nostru la sol de la Aeroportul Manchester pentru a înţelege cum a putut să se îmbarce în zbor”.

Sâmbătă, un purtător de cuvânt al GMP a declarat că un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost arestat sub suspiciunea de a se ascunde cu scopul de „a fi transportat într-o aeronavă fără consimţământ şi de a provoca în mod intenţionat sau imprudent deranj public”.

Un purtător de cuvânt al EasyJet a declarat că compania „nu este în măsură să ofere detalii suplimentare în timp ce ancheta este în curs de desfăşurare”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici