Bărbatul rănit în accidentul de pe DN1, încă în stare foarte gravă

Bărbatul de 24 de ani rănit în accidentul de miercuri seară, de pe DN1, când un camion a lovit o pasarelă pietonală care s-a prăbuşit pe două maşini, a fost operat timp de opt ore, însă starea sa este în continuare foarte gravă, potrivit purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa.

Urmărește
80 afișări
Imaginea articolului Bărbatul rănit în accidentul de pe DN1, încă în stare foarte gravă

Bărbatul rănit în accidentul de pe DN1, încă în stare foarte gravă (Imagine: Mediafax Foto)

Opriţa a precizat că pacientul, care suferise un politraumatism, a fost operat timp de opt ore, însă este în continuare instabil, în stare foarte gravă, pronosticul medicilor fiind rezervat.

Starea celeilalte victime, o femeie, care a ajuns la Floreasca, miercuri seară, cu fracturi deschise de femur şi gambă, s-a îmbunătăţit, a precizat Opriţa.

Şi şoferul camionului care a dărâmat pasarela a ajuns la Spitalul Floreasca, însă avea leziuni uşoare şi nu a fost internat.

Accidentul s-a soldat şi cu un deces, şoferul uneia dintre maşinile peste care a căzut pasarela, o femeie, a murit.

Pasarela pietonală s-a prăbuşit, miercuri seară, pe DN1, în localitatea Tâncăbeşti, la câţiva kilometri de Bucureşti, căzând peste două maşini aflate în trafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici