Bărbatul urmărit pentru că l-a ameninţat cu moartea pe Donald Trump, arestat

Un bărbat din Arizona, dat în urmărire pentru că l-ar fi ameninţat cu moartea pe candidatul republicat la preşedenţia SUA, Donald Trump, a fost arestat de autorităţi.

Urmărește
153 afișări
Imaginea articolului Bărbatul urmărit pentru că l-a ameninţat cu moartea pe Donald Trump, arestat

Un bărbat din Arizona, SUA, urmărit pentru că ar fi lansat ameninţări pe reţelele de socializare la adresa fostului preşedinte Donald Trump, a fost arestat joi, conform anunţului făcut de Biroul Şerifului din Cochise County, informează Reuters.

Donald Trump, candidatul republican pentru alegerile prezidenţiale, se afla în Cochise County în aceeaşi zi, în cadrul unei vizite la graniţa SUA cu Mexicul, parte din campania sa electorală.
Individul arestat, Ronald Lee Syvrud, în vârstă de 66 de ani, avea mai multe mandate de arestare emise în Wisconsin, potrivit autorităţilor.

Acesta a fost reţinut joi după-amiază şi dus în custodie, fiind ulterior încarcerat în închisoarea din Cochise County pe baza unui mandat de arestare emis în Graham County, Arizona.

Acuzaţiile includud nerespectarea obligaţiei de înregistrare ca infractor sexual şi două capete de acuzare pentru ameninţări în acest caz.

În timpul vizitei în Arizona, Donald Trump a fost întrebat despre ameninţările primite. „Nu sunt foarte surprins şi motivul este că vreau să fac lucruri foarte rele pentru cei răi”, a răspuns Trump.

Incidentul se înscrie într-o serie de ameninţări la adresa candidaţilor înaintea alegerilor generale din 5 noiembrie.

La începutul lunii august, un bărbat din Virginia a fost acuzat de ameninţări la adresa vicepreşedintei Kamala Harris, în timp ce, în decembrie, un alt bărbat din New Hampshire a fost arestat pentru că şi-ar fi manifestat intenţia de a ucide candidaţi republicani.

În iulie, Donald Trump a fost rănit uşor la ureche într-o tentativă de asasinat care a dus la rănirea a două persoane şi a ucis o alta.

Incidentul a atras critici asupra Serviciilor Secrete ale SUA, sfârşindu-se cu demisia directorului agenţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici