Băsescu a participat la înmormântarea unui fost profesor de la Academia Navală

Preşedintele Traian Băsescu s-a aflat, sâmbătă, timp de câteva ore, în judeţul Constanţa, pentru a participa la înmormântarea unuia dintre profesorii săi de la Academia Navală "Mircea cel Bătrân".

Urmărește
255 afișări
Imaginea articolului Băsescu a participat la înmormântarea unui fost profesor de la Academia Navală

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Potrivit unor surse din Poliţia constănţeană, şeful statului a venit cu elicopterul în judeţul Constanţa, iar în jurul orei 12.00, s-a aflat la cimitirul din Eforie Nord pentru a participa la funeraliile lui Anton Beziris, unul din profesorii lui Traian Băsescu de la Academia Navală Mircea cel Bătrân.

La înmormântare au ţinut să fie prezenţi zeci de foşti studenţi ai profesorului, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

După încheierea funeraliilor, Traian Băsescu a plecat spre Bucureşti tot cu elicopterul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici