Bătaie în faţa unei şcoli. Jandarmii au găsit asupra tinerilor răngi şi un topor

  • Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie în faţa unei şcoli din Slobozia.
  • Jandarmii care se aflau în curtea instituţiei de învăţământ au aplanat conflictul şi au găsit asupra acestora trei răngi, un topor şi un baston telescopic.
Urmărește
151 afișări
Imaginea articolului Bătaie în faţa unei şcoli. Jandarmii au găsit asupra tinerilor răngi şi un topor

„În această dimineaţă (luni dimineaţă - n.r.), în faţa unei şcoli din municipiul Slobozia jandarmii au intervenit pentru a aplana un conflict în trafic. E vorba despre un accident de circulaţie în care au fost implicate două maşini. În urma accidentului cei şase tineri din cele două autovehicule au recurs la acte de violenţă, lovindu-se între ei si vandalizând maşinile. Jandarmii care se aflau în curtea şcolii pentru asigurarea măsurilor de ordine cu ocazia debutului de an şcolar, au intervenit imediat, pentru aplanarea conflictului”, potrivit Jandarmeriei Române.

În urma controlului corporal şi al maşinilor, jandarmii au găsit asupra tinerilor mai multe obiecte periculoase, respectiv trei răngi, un topor şi un baston telescopic.

Tinerii au fost duşi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa, în vederea continuării cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tineri,
scandal,
şcoală

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici