Bătaie între români şi albanezi care lucrează la stadionului Barcelonei

Presa iberică, preluată de italieni, anunţă că 6 persoane au suferit răni, după ce s-au bătut cu beţe, iar toţi cei aproximativ 20-30 de muncitori scandalagii au fost daţi afară.

Urmărește
939 afișări
Imaginea articolului Bătaie între români şi albanezi care lucrează la stadionului Barcelonei

Bătaie între românii şi albanezii care lucrează la stadionul Barcelonei

Cotidianul spaniol El Periodico, preluat de publicaţia italiană La Gazzetta dello Sport, scrie că vineri, în jurul prânzului, cetăţeni de origine română şi albaneză s-au luat la bătaie pe şantierul deschis la stadionul echipei de fotbal FC Barcelona.

Şase persoane au suferit răni uşoare, după ce s-au bătut cu beţe. La incedente au luat parte circa 20-30 de muncitori.

Angajatorul i-a pus imediat pe liber. Persoanele respective erau cazate la circa 60 de kilometri de stadion.

Nu sunt singurele probleme reclamate la arena Spotify Nou Camp. În prima fază a lucrărilor, Inspecţia Muncii a constatat că angajatorul avea salarii neplătite de 1,5 milioane de euro.

Suma reprezenta salarii sau ore suplimentare neluate în seamă pentru aproape 1.100 de muncitori subcontractaţi în vederea efectuării lucrărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici