Bătaie între tiktokeri la Sala Polivalentă. Bursa meciului-vedetă conţine bani şi o apariţie în filme pentru adulţi

Un nou concept ia naştere în ringul de lupte, unde sunt aruncate persoane cu multe vizualizări, nu neapărat cu calităţi fizice deosebite.

Urmărește
776 afișări
Imaginea articolului Bătaie între tiktokeri la Sala Polivalentă. Bursa meciului-vedetă conţine bani şi o apariţie în filme pentru adulţi

Ovidiu Neveu şi Yamato Zaharia, faţă în faţă

Sala Polivalentă din Bucureşti nu mai este de mult o locaţie destinată exclusiv momentelor artistice înălţătoare, fie că vorbim despre cenacluri sau despre concerte.

Încăperea a fost închiriată marţi seară pentru o gală plină de lupte de contact. Este vorba despre Gala RXF 47, un eveniment care pune faţă în faţă diferite persoane „pescuite” de pe TikTok, platformă pe care au adunat vizionări cu duiumul.

Cel mai atractiv duel este cel dintre Ovidiu Neveu şi Yamato Zaharia, luptător profesionist, un duel ale cărui cote la pariuri au fost publicate pe xbets

S-a stabilit şi bursa pentru care se va juca: 100.000 de euro. În plus, cine va câştiga meciul o să aibă, în plus, norocul de a juca într-un film pentru adulţi cu Ema Karter.

Meciurile din cuşcă pot fi vizionate în sistem pay-per-view, în seara zilei de marţi, 24 septembrie. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici