Bebeluşi aflaţi în stare critică, transportaţi cu avionul SMURD la Bucureşti

Doi bebeluşi aflaţi în stare critică au fost transportaţi, joi, cu avionul SMURD din Timişoara şi Oradea la Bucureşti.

Urmărește
7645 afișări
Imaginea articolului Bebeluşi aflaţi în stare critică, transportaţi cu avionul SMURD la Bucureşti

Bebeluşi aflaţi în stare critică, transportaţi cu avionul SMURD la Bucureşti

Potrivit Inspectoratului General de Aviaţie al MAI, avionul SMURD 1124 a executat joi două misiuni contra cronomentru pentru a ajuta la salvarea vieţii a doi bebuluşi aflaţi în stare critică, prin transferarea acestora din Timişoara şi Oradea la Bucureşti.

Prima misiune a constat în preluarea din Timişoara a unui bebeluş în vârstă de doar o zi, diagnosticat cu afecţiuni cardiace, şi transferarea acestuia la Bucureşti. Pacientul a fost predat medicilor de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Skłodowska Curie”.

Imediat după încheierea misiunii, echipajul avionului a fost din nou alertat, acesta decolând pentru a prelua un bebeluş în vârstă de şase zile, aflat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea. Şi acesta a fost transportat de urgenţă la acelaşi spital din Capitală, pentru tratament.

În timpul zborurilor, bebeluşii au fost monitorizaţi şi asistaţi de o echipă medicală asigurată de UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bebeluşi,
avion,
smurd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici