Berceanu a anunţat într-un interviu pentru Gândul că îl demite pe Sorinel Ciobanu de la Otopeni

Ministrul Transporturilor Radu Berceanu a anunţat, marţi, într-un interviu pentru Gândul, demiterea lui Sorinel Ciobanu de la conducerea Aeroportului Otopeni, precum şi faptul că, încă de vineri, i-a solicitat vicepremierului Dan Nica să precizeze cui revine responsabilitatea nominalizării acestuia

22 afișări
Imaginea articolului Berceanu a anunţat într-un interviu pentru Gândul că îl demite pe Sorinel Ciobanu de la Otopeni

Berceanu a anunţat într-un interviu pentru Gândul că îl demite pe Sorinel Ciobanu de la Otopeni (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"De vineri dimineaţă i-am trimis o scrisoare viceprim-ministrului Dan Nica, prin care ceream PSD să precizeze cui îi revine responsabilitatea nominalizării domnului Ciobanu la conducerea aeroportului. De atunci, ne-am întâlnit de mai multe ori: la şedinţa coaliţiei, la şedinţa de Guvern, la asumarea în Parlament a răspunderii pe coduri. De fiecare dată am întrebat: «Dane, când primesc răspuns la scrisoare?». Nu am primit nici un răspuns scris, aşa că nu ştiu dacă mai există susţinerea partidului pentru domnul Ciobanu. Cum ajung la minister, îl dau afară, dacă nu a venit răspunsul de la PSD", a declarat, marţi dimineaţă, la Interviurile Gândul, ministrul Berceanu.

În adresa trimisă lui Nica, ministrul Transporturilor arată că acesta s-a ocupat în mod direct de promovarea propunerilor PSD pentru ocuparea funcţiilor de conducere ale instituţiilor pentru care responsabilitatea îndeplinirii programului de guvernare revenea PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici