Biciclist lovit mortal de o maşină în centrul oraşului Cluj-Napoca

Un bărbat de 55 de ani, aflat pe bicicletă, a fost lovit mortal de o maşină luni seara pe o stradă din centrul oraşului Cluj-Napoca.

Urmărește
479 afișări
Imaginea articolului Biciclist lovit mortal de o maşină în centrul oraşului Cluj-Napoca

Imagine cu caracter ilustrativ

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, accidentul a avut loc pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca.

Din cercetările preliminare a rezultat că un bărbat de 64 de ani care conducea un autoturism, în intersecţia semaforizată nu ar fi respectat culoarea roşie a semaforului, intrând într-un bărbat de 55 de ani, aflat pe bicicletă, în traversarea părţii carosabile pe trecerea pentru pietoni.

Echipajul medical aflat la faţa locului a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă bărbatul de 55 de ani a decedat.

În urma evenimentului, bărbatul de 64 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Testarea şoferului cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corpală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici