Biden îl primeşte pe disidentul ruso-britanic Vladimir Kara-Murza la Casa Albă

Urmărește
298 afișări
Imaginea articolului Biden îl primeşte pe disidentul ruso-britanic Vladimir Kara-Murza la Casa Albă

Vladimir Kara-Murza

Joe Biden l-a primit la Casa Albă pe Vladimir Kara-Murza, disidentul ruso-britanic eliberat la 1 august în cadrul unui schimb de prizonieri care implică Statele Unite, Rusia şi alte ţări europene.

Preşedintele american a făcut cunoscut acest lucru pe platforma X, peste noapte, scriind: „L-am salutat pe Vladimir Kara-Murza şi familia sa la Casa Albă pentru a sărbători întoarcerea sa în America.

Vladimir a petrecut doi ani şi jumătate închis pe nedrept în Rusia pentru că a vorbit împotriva Rusiei în legătură cu războiul în Ucraina. Astăzi familia lui este din nou întreagă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici