Bihor: Un jandarm a salvat viaţa unui bebeluş înecat cu lapte

  • Un jandarm din Bihor a salvat viaţa unui bebeluş, care se înecase cu lapte.
  • Romeo Jarca a auzit strigătele disperate a două femei, mama şi bunica micuţului, şi a intervenit de urgenţă.
Urmărește
772 afișări
Imaginea articolului Bihor: Un jandarm a salvat viaţa unui bebeluş înecat cu lapte

Bihor: Un jandarm a salvat viaţa unui bebeluş înecat cu lapte

Romeo Jarca era în timpul liber, sâmbătă, când a auzit ţipete venind din depărtare. El a urcat în maşină, pornind la drum pentru a identifica sursa ţipetelor.

„Ajuns la faţa locului, a constatat că erau strigătele de disperare ale unei mame şi ale bunicii, care ţineau în braţe un bebeluş inconştient, ce nu răspundea la niciun stimul extern, având căile aeriene obstruate din cauza inhalării de lapte. Colegul nostru a acţionat rapid, aşezând bebeluşul pe antebraţ, cu faţa în jos, şi aplicându-i lovituri interscapulare (între omoplaţi)”, transmite, duminică, Jandarmeria Bihor.

În urma acestor tehnici de prim ajutor, bebeluşul a început să dea semne de revenire, iar în scurt timp a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici