Bilete suplimentare pentru concertul lui Ed Sheeran de pe Arena Naţională

  • Organizatorii concertului Ed Sheeran au anunţat suplimentarea biletelor cu locuri în picioare.
  • Evenimentul va avea loc sâmbătă şi se va desfăşura pe Arena Naţională.
Urmărește
4271 afișări
Imaginea articolului Bilete suplimentare pentru concertul lui Ed Sheeran de pe Arena Naţională

Bilete suplimentare pentru concertul lui Ed Sheeran de pe Arena Naţională

Organizatorii concertului Ed Sheeran, de la Arena Naţională din Bucureşti, au anunţat punerea în vânzare a unei serii limitate de bilete suplimentare pentru zona de gazon pentru concertul de sâmbătă. Decizia a fost luată după o analiză a locaţiei, care a permis suplimentarea de locuri în picioare pentru spectacolul de pe 24 august.

Biletele sunt disponibile online.

Concertul face parte din turneul „Mathematics World Tour” al artistului, început în martie 2022.

Turneul adduce laolaltă piese din toate albumele lui Sheeran, fiecare dintre acestea având titluri inspirate de operaţii matematice precum „-”, „+”, „×”, „÷” şi „=”.

O particularitate a acestui turneu este că Ed Sheeran va cânta fără o trupă de acompaniament pentru majoritatea pieselor, utilizând în schimb o staţie 5-loop şi diverse chitare pentru a reda live elementele muzicale necesare fiecărei melodii.

Accesul publicului pe Arena Naţională se va face începând cu ora 17:30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici