Bistriţa-Năsăud: Bebeluş mort într-un incendiu care a cuprins casa bunicii

  • Un bebeluş de 3 luni a murit, sâmbătă, într-un incendiu care a cuprins casa bunicii, în localitarea Poienile Zagrei, judeţul Bistriţa-Năsăud.
  • Femeia se afla cu cele două nepoate în locuinţă, însă pe cea mai mică nu a putut-o salva.
Urmărește
84 afișări
Imaginea articolului Bistriţa-Năsăud: Bebeluş mort într-un incendiu care a cuprins casa bunicii

UPDATE: În momentul sosirii la locul incendiului, pompierii spun că incendiul se manifesta generalizat la întreaga casă, pe o suprafaţă de aproximativ 32 mp.

„În interiorul casei cuprinse de incendiu au fost surprinşi doi copii, unul în vârsta de aproximativ un an şi un bebeluş, în vârstă de aproximativ trei luni. Din nefericire, bebeluşul în vârstă de 3 luni a fost găsit decedat de către echipajul medical”, spun reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud.

În încercarea de a evacua copiii din casa cuprinsă de flăcări, bunica a suferit arsuri de gradul II A şi B pe aproximativ 25% din suprafaţa corpului, fiindu-i afectate si căile aeriene. Aceasta a fost intubată la fata locului şi transportată de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD la UPU SMURD Bistriţa, împreună celălalt copil care a suferit arsuri de gradul I la nivelul mâinilor.

Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au intervenit sâmbătă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un imobil din localitatea Poienile Zagrei.

În urma primelor verificări, a reieşit faptul că incendiul ar fi izbucnit la locuinţa unei femei de 46 de ani din localitate, care se afla în imobil împreună cu cele două nepoate ale sale.

„Din nefericire, una dintre fetiţe, în vârstă de 3 luni, care se afla în imobil, a decedat. Totodată, femeia de 46 de ani a fost preluată şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, transmite Poliţia Bistriţa-Năsăud.

A fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud continuă cercetările pentru a stabili cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici