Blocul de locuinţe sociale din Prelungirea Ghencea nr. 322-326 a intrat în patrimoniul PMB

  • Blocul de locuinţe sociale din Prelungirea Ghencea nr. 322-326 a intrat îmn patrimoniul PMB, după ce DGASMB a făcut plata în valoare de 64.400.808 lei către CMI.
  • Nicuşor Dan afirmă că Gabriela Firea a alocat locuinţe inexistente doar pentru a obţine capital de imagine.
157 afișări
Imaginea articolului Blocul de locuinţe sociale din Prelungirea Ghencea nr. 322-326 a intrat în patrimoniul PMB

Sursa foto: Facebook / Nicuşor Dan

„Astăzi (vineri - n.r.) am finalizat un demers început în urmă cu un an şi jumătate, când am inclus în proiectul de buget al DGASMB pe anul 2023 şi achiziţia blocului de locuinţe sociale din Prelungirea Ghencea nr. 322-326. Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti a făcut plata în valoare de 64.400.808 lei către Compania Municipală Imobiliară pentru a aduce în patrimoniul Primăriei Capitalei blocul de locuinţe sociale din Prelungirea Ghencea, astfel încât să finalizăm lucrările la acest imobil”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

El afirmă că după finalizarea procedurilor pentru transferarea documentelor între companie şi DGASMB, va fi făcută o evaluare a stadiului în care se află blocul, se va stabili care sunt lucrările rămase de executat şi va fi elaborat un nou proiect tehnic pentru obţinerea autorizaţiei de construire.

„După încheierea acestor etape, vom demara lucrările de execuţie pentru finalizarea imobilului. Întregul demers este un efort bugetar imens, însă este necesar pentru a repara greşeli ale administraţiei precedente, care a alocat locuinţe inexistente, într-un bloc aflat în stadiu incipient de construcţie, unui număr de 114 familii defavorizate, doar pentru a obţine capital de imagine”, încheie Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici