Boc: Lansez o provocare directă Ministerului de Finanţe şi ANAF privind lupta cu evaziunea fiscală

Premierul Emil Boc a declarat, marţi, la Galaţi, că "lansează o provocare directă" Ministerului de Finanţe şi ANAF în ceea ce priveşte combaterea evaziunii fiscale.

Urmărește
218 afișări
Imaginea articolului Boc: Lansez o provocare directă Ministerului de Finanţe şi ANAF privind lupta cu evaziunea fiscală

Boc: Lansez o provocare directă Ministerului de Finanţe şi ANAF privind lupta cu evaziunea fiscală (Imagine: Alex Chitu/Mediafax Foto)

Aflat, marţi, în vizită la Galaţi, Emil Boc a cerut intransigenţă din partea ANAF şi a Ministerului de Finanţe în cazurile de evaziune fiscală, dând ca exemplu rezultatele foarte bune înregistrate de către inspectorii de muncă, comisarii Gărzii Financiare şi Jandarmerie care au aplicat noile prevederi ale Codului Muncii.

"Lansez o provocare directă Ministerului de Finanţe şi ANAF pentru a avea aceleaşi rezultate pe competenţele celor două instituţii. Dacă se poate aici, înseamnă că se poate şi acolo. Dacă s-a putut atunci când am avut acţiunea din vămi, sunt convins că se poate şi pe celelalte componente ale luptei pentru combaterea evaziunii fiscale. Va fi principala preocupare pe care o voi avea mâine, în Guvern, ca prim-ministru, să cer ANAF un asemenea comportament de intransigenţă cu ce înseamnă evaziunea fiscală şi să urmeze exemplul pe care l-au dat cei de la Inspecţia Muncii", a susţinut premierul într-o conferinţă de presă susţinută la Galaţi.

Emil Boc şi-a prezentat, marţi seară, la Galaţi, în faţa membrilor PDL reuniţi la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii, moţiunea "România Dreaptă, România Puternică", cu care candidează la şefia PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici