Braşov: Accident provocat de fostul şef al Poliţiei

Fostul şef al Poliţiei Braşov, chestorul Alexandru Ionaş, a avariat cinci maşini, într-un accident de circulaţie care a avut loc miercuri seara, pe strada Avram Iancu din Braşov, un tânăr fiind rănit uşor.

Urmărește
83 afișări

Fostul şef al Poliţiei Braşov, chestorul Alexandru Ionaş, a avariat cinci maşini după ce a provocat o tamponare în lanţ, miercuri seara, pe strada Avram Iancu din Braşov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, Liviu Constantin Naghi, fostul şef al instituţiei, care conducea un autoturism BMW X5, a pierdut controlul asupra vehiculului din cauza neatenţiei, lovind apoi alte cinci maşini care erau parcate pe marginea drumului.

"A lovit întâi un Ford pe care l-a proiectat în maşina din faţă şi apoi s-a produs o reacţie în lanţ, fiind implicate cinci autovehicule plus BMW-ul", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Liviu Constantin Naghi.

Tamponarea s-a produs în jurul orei 18.30, iar potrivit sursei citate, accidentul nu s-a soldat cu victime, doar tânărul care se afla în Ford având câteva răni uşoare care nu au necesitat internarea.

Chestorul Alexandru Ionaş a ieşit negativ la alcooltest, însă potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei, i s-au preluat şi probe biologice, şi va fi cercetat pentru vătămare din culpă.

Potrivit lui Naghi, fostul şef al IPJ Braşov a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind "zero". Poliţistului i-au fost prelevate şi biologice la spital, pentru reconfirmarea rezultatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici