Braşov: Două persoane au fost atacate de urs

Angajaţii ISU Braşov intervin duminică seara după ce două persoane au fost atacate de urs în localitatea Crizbav.

Urmărește
657 afișări
Imaginea articolului Braşov: Două persoane au fost atacate de urs

Braşov: Două persoane au fost atacate de urs

Update

Angajaţii ISU Braşov intervin duminică seara după ce două persoane au fost atacate de urs în localitatea Crizbav.

Conform pompierilor, este vorba de o fată de 14 ani, însărcinată în 6 luni, care prezintă două plagi superficiale în zona renală dreaptă şi o plagă profundă în fesa dreaptă şi care va fi transportată la Maternitatea Braşov.
 
A doua victimă este bărbat în vârstă de 68 de ani cu plăgi multiple la nivelul capului şi scalpului. Acesta va fi dus la Spitalul Judeţean Braşov.
 
„Ambele persoane sunt conştiente şi vor fi transportate la unităţile spitalicesti pentru investigaţii medicale suplimentare şi îngrijiri de specialitate”, transmite ISU Braşov.

Ştirea iniţială

Potrivit ISU Braşov, la faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD, două ambulanţe SAJ şi un echipaj de jandarmi.

De asemenea, s-a transmis un mesaj Ro-Alert pentru informarea populaţiei din zona respectivă.

Intervenţia este în desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici