Britanicii au umplut puşcăriile. Peste 1.000 de persoane, arestate în urma revoltelor

Statistica a fost prezentată de poliţia britanică.

Urmărește
640 afișări
Imaginea articolului Britanicii au umplut puşcăriile. Peste 1.000 de persoane, arestate în urma revoltelor

Britanicii au umplut puşcăriile. Peste 1.000 de persoane, arestate în urma revoltelor

Potrivit ultimei actualizări a poliţiei, 1.024 de persoane au fost arestate şi 575 au fost acuzate, potrivit Reuters. Printre cei arestaţi se numără un bărbat de 69 de ani acuzat de vandalism la Liverpool şi un băiat de 11 ani din Belfast. De asemenea, o fată de 13 ani a pledat vinovată pentru provocarea de tulburări violente la Tribunalul de Magistraţi din Basingstoke, au transmis procurorii.

Violenţele au izbucnit după ce o persoană a atacat mai mulţi copii într-un centru de activităţi din Southport. Trei copii au murit şi alţii au fost răniţi.

În timpul protestelor care au urmat, participanţii au atacat şi vandalizat clădirile în care locuiesc migranţii în mai multe oraşe din Marea Britanie. Migranţii au fost vizaţi deoarece iniţial s-a crezut, în mod eronat, că agresorul este o persoană care solicita azil în Marea Britanie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici