Bucureştiul se pregăteşte de ploile din weekend. Echipele Apa Nova, pregătite să intervină în caz de posibile acumulări de apă

Având în vedere avertizările meteorologice emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie pentru zilele următoare, care vizează şi Municipiul Bucureşti, fiind previzionate cantităţi însemnate de precipitaţii, este posibil să se înregistreze acumulări de apă în principal în zonele depresionare ale Capitalei.

Urmărește
132 afișări
Imaginea articolului Bucureştiul se pregăteşte de ploile din weekend. Echipele Apa Nova, pregătite să intervină în caz de posibile acumulări de apă

Bucureştiul se pregăteşte de ploile din weekend. Echipele Apa Nova, pregătite să intervină în caz de posibile acumulări de apă

Potrivit prognozelor, România urmează să se confrunte cu ploi abundente şi instabilitate atmosferică în următoarele zile. Mai multe zone din ţară se află sub avertizare de cod galben şi portocaliu. Mircea Fechet, ministrul mediului, a convocat vineri Comitetul ministerial pentru situaţii de urgenţă.
 
Compania Apa Nova, furnizorul de servicii de apă şi canalizare pentru Municipiul Bucureşti, a suplimentat echipele operaţionale din teren şi este pregătită să intervină duminică, 29.09.2024 şi luni, 30.09.2024, cu un total de 20 hidrocurăţitoare, 102 autoutilitare, 67 echipamente de pompare şi un personal format din peste 500 de specialişti.
 
Echipele vor acţiona preventiv în teren în zonele cu potenţial risc de acumulare şi vor interveni la solicitările clienţilor şi ale autorităţilor.
 
Apa Nova colaborează în toată această perioadă cu Dispeceratul Primăriei Municipiului Bucureşti, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţia Rutieră, Administraţia Străzilor, Societatea de Transport Bucureşti, precum şi cu toate autorităţile cu atribuţii în domeniu, în scopul gestionării eficiente şi a minimizării impactului evenimentului pluviometric asupra locuitorilor Capitalei.
Pentru orice sesizare, bucureştenii pot contacta operatorul reţelei de canalizare la:
  •          - 021.207.77.77 - Call Center;
  •          - prin live-chat pe site-ul companiei la: https://www.apanovabucuresti.ro/contact
  •          - prin aplicaţia mobilă Apa Nova:

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici