Bun de tot - delicios şi sănătos! Fără zahăr

ADVERTORIAL

Urmărește
180 afișări
Imaginea articolului Bun de tot - delicios şi sănătos! Fără zahăr

Bun de tot - delicios şi sănătos! Fără zahăr

Produsele alimentare din brandul Bun de tot sunt atent create şi reprezintă alegerea celor care înţeleg cu adevărat că putem fi sănătoşi dacă ne hrănim natural şi corect. Ingredientele naturale folosite în reţete aduc un aport nutritiv de vitamine şi minerale de excepţie şi ne ajută să dobândim o imunitate mai bună. Produsele au gust plăcut, nu conţin zahăr, coloranţi sau conservanţi. Am ales să îndulcim produsele noastre cu un suc natural de struguri, extras prin presarea fructelor proaspete, sănătoase, coapte. Coaja bobului de strugure conţine resveratrol, unul dintre cei mai eficienţi antioxidanţi naturali. Prin pasteurizarea uşoară ne permitem păstrarea calităţii nutritive şi a vitaminelor. Din grijă pentru cei din jur, dar şi pentru a asigura cea mai bună calitate, am ales ambalajele de sticlă, deoarece acestea oferă cea mai bună protecţie pentru produse, păstrează gustul intact, dar şi gradul ridicat de igienă pe care acest tip de material îl asigură în comparaţie cu alte tipuri de ambalaje.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici