Burduja: Toate avariile de pe reţeaua de distribuţie din judeţul Galaţi au fost rezolvate

Toate avariile de pe reţeaua de distribuţie din judeţul Galaţi apărute în urma inundaţiilor au fost rezolvate, a anunţat luni după-amiaza ministrul Energiei Sebastian Burduja.

Urmărește
404 afișări
Imaginea articolului Burduja: Toate avariile de pe reţeaua de distribuţie din judeţul Galaţi au fost rezolvate

Burduja: Toate avariile de pe reţeaua de distribuţie din judeţul Galaţi au fost rezolvate

„Venim cu veştile bune de la Galaţi — atât cat se poate, în situaţia dată. Toate avariile de pe reţeaua de distribuţie au fost rezolvate. Cu excepţia deranjamentelor punctuale, nu există consumatori nealimentaţi”, a transmis Sebastian Burduja.

Acesta susţine că specialiştii au muncit „zi şi noapte, adesea sub ploi torenţiale, pentru a reaprinde lumina cat mai repede în casele românilor”.

„Noi după acest efort mergem la casele noastre, ne-am făcut datoria. Dar aceşti oameni au pierdut totul. Măcar atât am putut face şi noi pentru ei”, i-a spus unul dintre angajaţii care a intervenit pe teren ministrului Energiei.

Luni, la prânz, ministrul informa că sunt încă 2.232 de consumatori fără curent electric şi anunţa intervenţii ale specialiştilor în următoarele ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici