Buzău: Localităţi fără energie electrică şi drumuri blocate de zăpadă

Un număr de optsprezece localităţi din judeţul Buzău au rămas fără curent electric, luni dimineaţă, din cauza rafalelor puternice de vânt, în timp ce mai multe drumuri judeţene sunt blocate din cauza zăpezii.

Urmărește
3 afișări
Imaginea articolului Buzău: Localităţi fără energie electrică şi drumuri blocate de zăpadă

Buzău: Localităţi fără energie electrică şi drumuri blocate de zăpadă

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Prefectura Buzău, au rămas fără energie electrică localităţile Năieni, Vârfuri, Fântânele, Scutelnici, Brăgăreasa, Arcanu, Lipănescu, Smârdanu, Ruşeţu, Cotorca, Grindu, Râmnicu Sărat, Râmnicelu, Boldu, Balta Albă, Băile, Vâlcelele şi Amara.

Conform sursei citate, cincisprezece echipe mixte au lucrat pentru remedierea defecţiunilor apărute.

Șase localităţi buzoiene continuau să fie, şi luni după-amiază, fără curent electric: Năieni, Vârfu, Fîntînele, Pietroasele, Şarânga şi Clondiru de Sus.

O situaţie mai dificilă a fost raportată din comuna Pietroasele. Din cauza frigului din clase, copiii de la grădiniţa cu program normal au fost trimişi acasă, luni dimineaţă. Situaţia a fost generată de avaria la sistemul de alimentare cu energie electrică, semnalată încă de duminică seară. Pentru că unitatea de învăţământ este încălzită cu o centrală termică ce funcţionează pe bază de curent, clasele au rămas în frig.

În judeţul Buzău, continuă să se circule în condiţii de iarnă. Vântul suflă cu putere şi îngreunează traficul rutier. La Mihăileşti, stratul de zăpadă măsoară deja câţiva centimetri. În zona de munte a judeţului a nins în prima parte a zilei, ninsoarea încetând în cursul după-amiezii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici