Cadavrele mai multor câini au fost descoperite într-un cartier mărginaş al Buzăului

Cadavrele mai multor câini au fost descoperite, sâmbătă, într-un cartier mărginaş al oraşului Buzău, alături de alte animale încă în agonie, localnicii bănuind că acestea au fost otrăvite şi au sesizat Poliţia, care a declanşat o anchetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
7 afișări

Biroul de Presă al IPJ Buzău a informat, sâmbătă, că a început cercetările după ce locuitorii cartierului buzoian "Mihai Viteazu" au sesizat Poliţia că au găsit, la ieşirea dintr-un bloc, circa zece câini, unii morţi, alţii încă în agonie, despre care susţin că au fost otrăviţi.

Locuitorii i-au informat pe poliţişti că unii câini erau deja morţi când i-au găsit, alţii se aflau încă în agonie, şi au încercat să îi salveze, fără rezultate însă.

Chiar dacă de multe ori locuitorii din zonă se plâng că le este teamă să circule pe stradă, mai ales noaptea, de teamă să nu fie atacaţi de câinii care umblă în haită, faptul că animalele au fost otrăvite i-a revoltat şi i-a determinat să anunţe Poliţie.

În cazul în care animalele au fost otrăvite şi dacă autorul va fi găsit, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de la cinci la zece ani.

Un caz similar a avut loc în septembrie anul trecut, când în zona unui punct de lucru al societăţii Electrica Buzău au fost descoperiţi mai mulţi câini comunitari, prinztre care şi pui, otrăviţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici