Caietele pătate de ulei ale mamelor care au hrănit Bucureştiul de generaţii. Cele mai vechi şi mai bune reteţe de cozonaci

De Crăciun, deschide “Caietul de reţete”, locul din care afli reţete de prăjituri sau de orice altceva ai poftă, documente vechi, scrise de mame şi bunici pe foi pătate de ulei.

Urmărește
738 afișări
Imaginea articolului Caietele pătate de ulei ale mamelor care au hrănit Bucureştiul de generaţii. Cele mai vechi şi mai bune reteţe de cozonaci

Caietele pătate de ulei ale mamelor care au hrănit Bucureştiul de generaţii. Cele mai vechi şi mai bune reteţe de cozonaci

Pentru prima dată în istoria noastră culinară, trei tineri au avut o idee extraordinară: au adunat laolaltă toate caietele de reţete din România. Au arhivat şi au digitalizat foile îngălbenite, scrise de mâinile părinţilor şi ale bunicilor noştri, pătate de zahăr caramelizat şi transmise din generaţie în generaţie.

Citeşte în B365 un interviu cu Anca Dănilă, antropolog, unul dintre iniţiatorii proiectului caietederetete.ro, un site plin de comori de-ale gurii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici