- Home
- Social
- BUCURESTI, (30.03.2019, 09:03)
- Departament Sport
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Când vor începe lucrările la stadionul Arcul de Triumf
Lucrările la stadioanele Ghencea şi Giuleşti sunt în toi, iar în curând va fi deschis şi şantierul de la arena de rugby, Arcul de Triumf.
Urmărește
2043 afișări
Lucrările la stadionul Arcul de Triumf vor începe cel târziu în luna mai 2019
Directorul de investiţii al CNI, Adrian Cefalan, a dezvăluit pentru ProSport că lucrările la micuţul stadion vor fi demarate, cel târziu, la începutul lunii mai. Stadionul aflat vis-a-vis de Mânăstirea Caşin va servi drept teren de antrenament pentru echipele naţionale care vor evolua la Bucureşti, în cadrul EURO 2020.
Contactat de ProSport, Adrian Cefalan a spus că situaţia de la stadionul Arcul de Triumf a fost puţin mai complicată. Au fost necesare mai multe aprobări, datorită zonei în care este amplasat stadionul. Cert este că lucrurile au intrat în linie dreaptă, iar până la începutul lunii mai vor fi demarate lucrările de la arena de rugby. Licitaţia a fost finalizată, iar proiectul se află în grafic. Asta pentru că vorbim de un stadion de mici dimensiuni. Capactiatea stadionului va fi de 8.100 de locuri, dintre care 100 de locuri pentru persoane cu dizabilităţi.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Le-am dat-o în vot! Tu ce faci?
-
Vîlceanu: PNL trebuie să-şi schimbe conducerea toată şi trebuie să plece de la guvernare imediat
-
Nicuşor Dan, uimit de rezultatul alegerilor: Vreau să înţeleg mecanismul
-
Lasconi: Promit că voi da totul pentru a mă ridica la aşteptările voastre
Conform CNI, arena va beneficia de un teren utilizabil pentru competiţii sportive de rugby şi fotbal, cu dimensiuni totale de 120m x 80m, prevăzut cu o suprafaţă de joc de tip gazon natural hibrid (gazon natural cu fibre artificiale), cu un sistem de drenaj în surplus, încălzire pentru sezonul de iarnă, spaţii pentru echipe şi oficiali (vestiare pentru sportivi şi arbitri, spaţii pentru mass-media (boxă, sală de conferinţe, zonă de flash interviu etc.), puncte de prim-ajutor pentru spectatori (la fiecare tribună), centru de recuperare pentru sportivi (de tip spa şi medicină sportivă cu dotări aferente), post de control anti-doping şi spaţii administrative.
Campionatul European din 2020 marchează 60 de ani de la prima ediţie. 12 oraşe vor găzdui meciurile de la turneul final. Arena Naţională din Bucureşti va fi gazdă pentru echipele din Grupa C, pe care o împarte cu Amsterdamul. La Bucureşti se vor disputa trei jocuri din faza grupelor şi unul din optimile de finală. Celelalte 11 oraşe care participă la organizarea EURO 2020 sunt Roma, Baku, Sankt Petersburg, Copenhaga, Amsterdam, Londra, Glasgow, Bilbao, Dublin, Munchen şi Budapesta. Finala se va disputa la Londra, pe Wembely. Turneul final va avea loc în perioada 12 iunie - 12 iulie. Va fi primul Campionat European la care va fi folosit sistemul VAR.
Citește pe alephnews.ro: Cine este Călin Georgescu? Portretul făcut de Reuters pentru candidatul la alegerile din România: „Un critic NATO. Poziție pro-rusă”
Citește pe www.zf.ro: Cine este Cristela Georgescu, soţia lui Călin Georgescu, cel care a provocat un tsunami fără precedent în lumea electorală. Ea este fost bancher la Citibank, o bancă globală, iar acum oferă cursuri de nutriţie
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Citește și: Invitaţii la nuntă cu bannere uriaşe, la Târgu-Jiu: Cu ce amenzi s-au ales părinţii mirilor | FOTO
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Cine este Cristela Georgescu, soţia lui Călin Georgescu, cel care a provocat un tsunami fără precedent în lumea electorală. Ea este fost bancher la Citibank, o bancă globală, iar acum oferă cursuri de nutriţie
Cine este antreprenoarea care a revoluţionat industria textilă cu afacerea sa? Ea a renunţat la jobul pe care il avea, pentru a se implica într-un proiect pe care îl creştea de mai multă vreme
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Iuliana Pepene, una dintre cele mai frumoase prezentatoare de știri, e iar singură!
PROSPORT.RO
Curs valutar BNR 25 noiembrie 2024. Cât costă 1 euro, după ce Călin Georgescu a câștigat primul tur al alegerilor
CANCAN.RO
„LEGIONAR” – cel mai căutat cuvânt pe dexonline după primul tur al alegerilor prezidențiale. De ce au votat românii un candidat pro-rus
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 14:49
-
astăzi, 14:47
Numărul cabinetelor medicale de familie din rural este cu 51% mai mic decât în mediul urban