Cantitate impresionantă de ţigarete, descoperită la controlul de frontieră în Turnu Măgurele

  • Inspectorii vamali şi poliţiştii de frontieră au descoperit la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele o cantitate de aproape 10 milioane de ţigări care nu aveau marcaj fiscal.
  • Marfa era depozitată într-un camion înmatriculat în Bulgaria.
Urmărește
112 afișări
Imaginea articolului Cantitate impresionantă de ţigarete, descoperită la controlul de frontieră în Turnu Măgurele

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Turnu Măgurele - Direcţia Regională Vamală Craiova, împreună cu poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele, au descoperit cantitatea de 9.900.000 ţigări, fără marcaje fiscale, într-un camion înmatriculat în Bulgaria.

Camionul circula pe ruta Turcia – Polonia.

Ţigările au o valoare estimativă de 13.612.500 lei, iar şoferul nu a prezentat pentru acestea niciun document de provenienţă.

Şoferul camionului transporta, potrivit documentelor prezentate, motoare din Turcia, cu destinaţia Polonia. Acesta a declarat faptul că este angajatul firmei de transport şi nu are cunoştinţă despre existenţa ţigaretelor.

Camionul şi bunurile descoperite au fost duse la sediul Biroului Vamal de Interior Olt, iar în urma inventarierii a rezultat cantitatea totală de 9.900.000 de ţigarete (495.000 de pachete), estimate la o valoare de 13.612.500 lei.

Ţigaretele au fost ridicate în vederea confiscării de către lucrătorii vamali, ansamblul rutier a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Teleorman, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetării sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici