Capitala are încă 1,75 km de conductă nouă de termoficare

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat marţi darea în folosinţă a încă 1,75 km de conductă nouă de termoficare.

Urmărește
219 afișări
Imaginea articolului Capitala are încă 1,75 km de conductă nouă de termoficare

Încă 1,75 km de conductă nouă de termoficare, daţi în folosinţă în Capitală

Conform edilului, tronsonul alimentează cu agent termic locuinţele de pe Bd. Ion Mihalache, între intersecţiile cu Bd. Banu Manta şi Bd. Mareşal Averescu.

În această zonă, Compania Municipală Energetica Servicii a înlocuit conductele vechi de peste 40 de ani cu unele noi, preizolate şi dotate cu senzori de detecţie a avariilor.

„Angajaţii companiei lucrează în condiţii dificile, într-o galerie de termoficare îngustă, plină de deşeuri, cu o configuraţie tehnică cu grad maxim de dificultate”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

El susţine că lucrarea face parte din Obiectivul 4 – Magistrala II-III Grozăveşti, cu o lungime totală de 11 km, din care au fost modernizate până în prezent conducte pe o lungime de peste 7 km.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici