Capul unei reţele de interlopi români din SUA, adus în ţară

Alexandru Daniel Stoica, fiul lui Dacian „Ursaru”, autorul „jafului secolului”, şi capul unei reţele de interlopi români din SUA, a fost adus în ţară.

Urmărește
6710 afișări
Imaginea articolului Capul unei reţele de interlopi români din SUA, adus în ţară

Capul unei reţele de interlopi români din SUA, adus în ţară

Poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei - Serviciul de Investigaţii Criminale au adus în ţară, din Italia, un bărbat, de 34 de ani, domiciliat în Bucureşti, urmărit internaţional pentru săvârşirea de infracţiuni economice.

Acesta avea emis pe numele lui, de către Tribunalul Bucureşti, un mandat de arestare preventivă.

Cooperarea a fost realizată prin Biroul Sirene – Centrul de Cooperare Poliţienească - I.G.P.R., iar bărbatul a fost încarcerat, în vederea executării mandatului.

Surse judiciare au declarat că este vorba despre Alexandru Daniel Stoica, fiul lui Dacian „Ursaru” Stoica, autorul jafului secolului, după ce a atacat un transport de bijuterii în 2011.

Bărbatul este capul unei reţele de interlopi români din SUA. El a fost prins luni noaptea, la Milano.

Pe numele lui Alexandru Stoica a fost emis un mandat de arestare preventivă din 31 mai 2021, pentru săvârşirea infracţiunii de spălare a banilor, dosar instrumentat de către DIICOT.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
interlop,
sua,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici