Casă de pompe funebre amendată cu 950 de milioane de dolari din cauza unor cadavre în descompunere

O casă de pompe funebre a fost amendată cu 950 de milioane de dolari din cauza unor cadavre în descompunere. În interior au fost descoperite aproape 200 de cadavre în putrefacţie în timp ce familiile au primit cenuşă falsă.

Urmărește
897 afișări
Imaginea articolului Casă de pompe funebre amendată cu 950 de milioane de dolari din cauza unor cadavre în descompunere

Casă de pompe funebre amendată cu 950 de milioane de dolari din cauza unor cadavre în descompunere

O casă de pompe funebre din SUA, unde au fost găsite 190 de cadavre în descompunere, a fost obligată să plătească 950 de milioane de dolari familiilor victimelor, potrivit BBC.

Casa Return to Nature, din oraşul Penrose, Colorado, dăduse cenuşă falsă rudelor îndurerate în loc de rămăşiţele celor dragi.

Un judecător a dispus plata într-un caz civil, dar este puţin probabil ca suma să fie achitată, deoarece proprietarii casei de pompe funebre au probleme financiare grave. De altfel, unul dintre ei se află în arest, în timp ce soţia sa a fost eliberată pe cauţiune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cadavre,
amendă,
sua

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici