Case, pasaje şi subsoluri de bloc inundate în Iaşi

  • Mai multe case şi subsoluri de bloc din Iaşi sunt inundate luni dimineaţa, după ploile din ultimele ore.
  • Inundat este şi Pasajul Frumoasa, din oraş, iar două maşini sunt blocate.
Urmărește
986 afișări
Imaginea articolului Case, pasaje şi subsoluri de bloc inundate în Iaşi

Sursa foto: ISU Iaşi

Potrivit ISU Iaşi, o casă de pe strada Prof. Neculai Zamfirescu este inundată, apa în curte având aproximativ 30 de centimetri.

În aceeaşi situaţie este şi o altă casă din oraş, pe strada Silvestru. Aici este şi o parcare inundată, unde apa are aproximativ 50 de centimetri pe o suprafaţă de circa 200 mp. Se deplasează în sprijin o autospecială cu o motopompă de capacitate medie.

Sursa foto: ISU Iaşi

Pompierii intervin şi pe strada Strugurilor, unde sunt inundate curtea şi casa unor ieşeni.

De asemenea, s-a produs inundaţie la un subsol de bloc, unde apa aproape ajunge în casa scării, pe Aleea Vitejilor, din Iaşi. Aici intervine Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi cu o autospecială de intervenţie.

Pasajul Frumoasa este inundat, iar două maşini sunt blocate pe str. Plantelor.

Mai multe localităţi din Iaşi sunt sub cod portocaliu de ploi torenţiale până la ora 8.00. Se vor semnala ploi, iar cantităţile de apă vor depăşi 30...35 l/mp. În zona avertizată în ultimele ore s-au acumulat cantităţi de 25...30 l/mp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici