Case şi fântâni inundate în două comune constănţene

Peste 50 de gospodării din comuna Ion Corvin şi fântânile din satul Florii, comuna Aliman, judeţul Constanţa, au fost inundate, marţi dimineaţă, de o ploaie torenţială.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Case şi fântâni inundate în două comune constănţene

Case şi fântâni inundate în două comune constănţene, în urma unei ploi torenţiale

"În prezent, cu ajutorul a 2 autospeciale şi 2 motopompe, echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă evacuează apa din aceste gospodării. În zonă, drumurile sunt blocate pe o porţiune de 15-20 de metri din cauza aluviunilor şi a deşeurilor angrenate de viitură", a precizat biroul de presă al Prefecturii judeţului Constanţa.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a trimis, marţi dimineaţa, o cisternă în satul Florii pentru asigurarea apei potabile.

În noaptea de luni spre marţi, furtuna şi ploile abundente au generat disfuncţionalităţi în alimentarea cu energie electrică în localităţile Tătaru, Cobadin, Chirnogeni, Tuzla, Ion Corvin, Băneasa şi Hârşova.

Marţi dimineaţa, Centrul Meteorologic Regional Dobrogea a transmis o atenţionare de fenomene meteorologice periculoase - averse de ploaie de până la 25- 30 l/mp, descărcări electrice şi intensificări de vânt ce pot lua aspect de vijelie, mai ales în zonele Mangalia, Cobadin, Rasova, Feteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici